"U" se afundă: nu a marcat nici în al patrulea meci al anului

Un dublu 0-3, cu ASA şi Dinamo, un dublu 0-0, cu CFR şi Concordia. "U" nu a reuşit să înscrie deloc în 2015.

Atacul Universităţii nu merită notă de trecere. 5-ul ar fi prea mare pentru Lemnaru, Mengolo şi ceilalţi jucători ofensivi ai formaţiei clujene, care nu au reuşit să înscrie nici măcar o dată în 2015. Noul antrenor, Adi Falub, nu a reuşit deocamdată să îi scoată din criză pe studenţi, pentru care grijile sunt tot mai apăsătoare. Iar dacă apărarea nu s-a mai făcut de râs în ultimele două meciuri, vârfurile au rămas datoare.

Startul de meci a fost aducător de speranţe: Mengolo a avur două ocazii uriaşe, dar camerunezul ne-a arătat că tripla din partida cu Ceahlăul a fost un accident. Rămas singur cu portarul, o dată a tras peste poartă (minutul 5), a doua oară, pe lângă (minutul 7), la o fază în care Matache a intrat neglijent. Ce o fi fost în sufletul lui Veselovsky, împotriva căruia s-au acordat mai multe penalty-uri la intervenţii precum cea a lui Matache la Mengolo?

În minutul 29, Lemnaru a trecut şi el pe lângă gol, dar a şutat mult alături, de la 25 de metri, deşi poarta era goală. 

Repriza a doua l-a scos la rampă pe Gravenberch, care a avut la rândul său două mari ocazii de gol. Mai întâi, în minutul 58, a şutat la colţ, dar mingea a fost parată de portar, apoi, în minutul 77, s-a "înşurubat" în careu, dar Matache a găsit din nou varianta corectă de ripostă.

Ce nu au reuşit timp de 90 de minute, puteau obţine după acest interval, în prelungiri. Calcan a primit o minge în careu de la Lemnaru, şi-a pregătit minuţios şutul, cu stângul, dar a tras jalnic, departe de poartă.

Universitatea rămâne fără gol, dar şi fără victorie în 2015. Următorul meci va fi la Braşov, cu o altă formaţie pentru care fiecare punct cântăreşte mai greu ca aurul.

La partidă au asistat Dan Petrescu, care a lucrat împreună cu Cristi Pojar la Sportul Studenţesc, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova, de-a lungul a zece ani, dar şi impresarul Bogdan Mara.

"U" - Concordia 0-0

"U": Veselovsky - Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara - Costin (85 Calcan), Kovacs (46 Gravenberch) - Viveiros (67 Lungu), Ceppelini, Mengolo - Lemnaru. Antrenor: Adrian Falub.

Concordia: Matache - Vagner (84 Dyulgerov), Lung, Lovin, Bucurică -Madeira, Martins - Boldrin, Purece (76 Şt. Grigorie), D.Florea (68 Serediuc) - Dina. Antrenor: Marius Şumudică.

Arbitru: Istvan Kovacs.

Etichete
Comenteaza