"U" Transilvania, reprezentată cu succes la echipa naţională a României

Dacă în competiţia internă formaţia de handbal masculin este ca şi retrogradată, juniorii ei se descurcă în meciurile internaţionale.

Handbalistul "U" Transilvania, Ramon Şomlea a avut o prestaţie remarcabilă la echipa naţională de juniori, în cadrul unu turneu amical desfăşurat la Sighişoara. Handbalistul în vârstă de 19 ani a jucat centru şi este unul dintre titularii de drept ai reprezentativei României de juniori. La acest turneu, Şomlea a înscris 13 goluri, fiind al treilea marcator al Romaniei. Alături de România, la competiţie au mai participat Franţa, Polonia şi Ungaria. Romania a pierdut prima partidă contra Franţei, scor 35-39, a câştigat în faţa Poloniei, scor 32-29 şi a fost învinsă la limita de Ungaria, scor 24-25. Acţiunea selecţionatei tricolore a contat pentru pregătirile participarii la Campionatul Mondial, programat în luna august, în Ungaria.

"U" Transilvania este pe ultimul loc în Liga Naţională la handbal masculin şi mai păstrează doar şanse teoretice de salvare de la retrogradare.

Comenteaza