"U", varianta pentru rockeri si metalisti

Universitatea a lansat o gama de tricouri care prezintă în manieră gothic - metal sigla clubului.

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a lansat o gamă de tricouri destinată rockerilor şi metaliştilor.

"Campania de imagine derulată de responsabilii de marketing al lui "U" Cluj este realizată cu ajutorul muzicianului rock Teo Peter jr, bassistul truei Altar, care a fost ales pentru a prezenta aceste tricouri", informează clubul pe pagina oficială de Facebook. Tricourile prezintă în manieră gothic - metal sigla clubului "U", dar există şi o versiune care prezintă un cap de mort cu şapcă roşie, aşa cum sunt multe din tricourile purtate de metalişti.

"Ideea unor tricouri rock/metal este mai veche şi ne bucurăm că împreună cu departamentul de marketing am reuşit să o punem în practică. Universitatea Cluj e primul club din România care lansează o astfel de colecţie şi ne bucurăm că reacţiile fanilor au fost foarte bune. Shootingul foto a fost realizat împreună cu prietenul nostru, Teo Peter jr., basistul trupei Altar", a declarat pentru Ziua de Cluj, Alin Şutea, PR Manager al FC "U" Cluj.

 

Tricourile pot fi achiziţionate de la magazinul clubului din Iulius Mall şi la standurile de la Cluj Arena, în ziua meciurilor şi costă 55 de lei bucata fiind produse înregistrate ale "U" Cluj.

Tiberiu Farcas

Etichete
Comenteaza