UBB joacă finala de pe Cluj Arena

UBB joacă finala de pe Cluj Arena
Echipa Universităţii Babeş-Bolyai s-a calificat în finala Campionatului Naţional Universitar de Fotbal 2016.

Echipa de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai s-a calificat în finala Campionatului Naţional Universitar de Fotbal 2016, după ce a învins joi echipa Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti cu scorul de 4-0 (marcatori: Alex Pop-3 goluri şi Marius Ionescu -unul). Finala se va disputa vineri, 29 aprilie 2016, începând cu ora 12.00, pe Cluj-Arena. Echipa UBB urmează să întâlnească formaţia Universităţii "Lucian Blaga" Sibiu, care a câştigat joi partida cu Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu-Jiu (scor 2-2 / 4-2 după loviturile de departajare).


„Mai avem doar un pas până la câştigarea titlului naţional şi, evident, ne dorim foarte mult acest lucru. Le mulţumim celor care astăzi au fost alături de noi. În continuare vom avea nevoie, mai mult decât oricând, de susţinerea studen ilor şi a tuturor clujenilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la finala de vineri", a declarat conf.univ.dr. Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

Ediţia 2015-2016 a Campionatului Naţional Universitar de Fotbal a debutat la începutul lunii martie. La start s-au aliniat peste 20 de echipe ale universităţilor din întreaga ţară.

 

Etichete
Comenteaza