UEFA a stabilit arbitrul partidei Pafos - CFR Cluj. Cine va conduce meciul

UEFA a stabilit arbitrul partidei Pafos - CFR Cluj. Cine va conduce meciul
| Foto: facebook.com/cfr1907

"Feroviarii" joacă în Cipru pentru calificarea în faza principală a UEFA Conference League.

Victorioasă în prima manșă a duelului din play-off-ul competiției continentale, vicecampioana României are avantaj minim înaintea returului împotriva deținătoarei Cupei Ciprului.

UEFA a stabilit arbitrul partidei, iar alesul forului continental este englezul Craig Pawson. El va fi ajutat de compatrioții săi Simon Bennett și Daniel Robathan la cele două tușe, în timp ce Darren Bond va fi cel de-al patrulea oficial. De arbitrajul video se vor ocupa Andrew Madley (VAR) și Sian Massey (AVAR).

În actualul sezon, Craig Pawson a condus după meciuri din Premier League, dar și un joc din turul 1 preliminar al UEFA Champions League.

De-a lungul carierei, englezul a fost la centru în două meciuri în care au fost implicate echipe din România. Primul a fost duelul câștigat de ASA Târgu Mureș, scor 2-1, împotriva celor de la Saint-Ettiene, în preliminariile UEFA Europa League (2015-2016), iar în stagiunea 2022-2023 a arbitrat eșecul suferit de CFR Cluj pe terenul lui Lazio, scor 0-1, în primăvara UEFA Conference League.

Returul dintre CFR Cluj și Pafos este programată joi, 29 august, de la 20:00.

Comenteaza