Ultimatum pentru Cristi Manea de la patronul CFR-ului

Ultimatum pentru Cristi Manea de la patronul CFR-ului
| Foto: Profimedia Images

Intrat în ultimele luni de contract situația lui Cristi Manea a rămas incertă la clubul din Gruia, iar fundașul a fost întrebat la conferința de presă premergătoare meciului cu Corvinul Hunedoara dacă a semnat cu o altă echipă deja. 

Patronul CFR-ului vrea să știe, în cel mai scurt timp, ce are de gând să facă titularul CFR-ului, dar și presa l-a chestionat pe Manea cu privire la unde va alege să joace după încheierea sezonului. 

Cristi Manea a răspuns luni, 1 aprilie, la conferința de presă premergătoare meciului cu Corvinul Hunedoara că se concentrează pe ceea ce are de făcut la echipă. „Am avut niște discuții cu patronul echipei, dar acestea rămân între noi. Nu am semnat cu nicio echipă.

Vom discuta după finalul sezonului și vom vedea ce se va întâmpla. Noi suntem focusați pe meciul de mâine (n.red. - meciul cu Corvinul Hunedoara din Cupa României), este foarte important pentru club”, a transmis Manea.

Însă Nelu Varga vrea să știe ce are de gând să facă titularul CFR-ului, în cel mai scurt timp. Omul care finanțează echipa din Gruia vrea să-i dea un ultimatum după partida de marți cu Corvinul, din sferturile Cupei României: „Săptămâna asta discutăm. Ori e albă, ori e neagră”, a spus Nelu Varga pentru ProSport.

Președintele clubului, Cristi Balaj, a avut un discurs resemnat în privința fundașului Cristian Manea luna trecută ”Asta este. Dragoste cu forța nu există”.  Turcii de la Galatasaray l-ar putea lua gratis pe Manea de la CFR din moment ce acesta nu și-a prelungit contractul. 

Comenteaza