Ultimele detalii înainte de CFR - “U”, la Realitatea TV Cluj

Ultimele detalii înainte de CFR - “U”, la Realitatea TV Cluj
În direct la emisiunea Realitatea Sportivă, moderată de Ionel Lespuc, redactorul-şef adjunct al ZIUA de CLUJ, Alin Şutea, şi editorialistul Alin Fornade au prefaţat meciul anului din Cluj, CFR - Universitatea Cluj. Prin legătură telefonică a intrat şi finanţatorul lui “U”, Florian Walter.

Invitaţii emisiunii au vorbit despre cele două formaţii şi au apreciat că tehnicienii Badea şi Costea vor putea alinia cele mai bune formaţii. "Au fost ceva probleme cu Szukala şi Nasser, dar ei şi-au revenit. Şi la CFR Cluj au fost anumite probleme cu Beto, care a acuzat ceva probleme musculare, şi cu Bastos, legate de viza sa. Se pare că s-au rezolvat şi ne putem aştepta la cele mai bune echipe sâmbătă seara", a spus Alin Şutea.

"Este de văzut dacă Jorge Costa va miza în centrul defensivei pe Diogo sau Piccolo, pentru că, se ştie, Diogo a jucat foarte slab în ultimul joc. În rest, nu cred că vor fi surprize", a completat şi Alin Fornade.

Patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, a intervenit şi a vorbit despre suporterii celor două echipe, aşteptându-se la un spectacol frumos: "Fanii sunt dispuşi la pace, am discutat cu liderii de galerie şi mi-au spus că nu vor să jignească pe nimeni. Ne bucurăm şi că fanii CFR-ului i-au ajutat pe ai noştri să intre la meci cu bilete mai ieftine", a spus Walter, care a lăsat de înţeles că vrea să transfere la "U" jucători ai rivalei: "De Zerbi şi Picccolo sunt fotbalişti de calitate, nu se ştie niciodată, poate îi vom lua".

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza