Umilință la Maxim. CFR Cluj a pierdut lamentabil la Hunedoara

Umilință la Maxim. CFR Cluj a pierdut lamentabil la Hunedoara
| Foto: ZIUA de Cluj

Antrenorul gazdelor a câștigat net, scor 4-0, duelul cu Adrian Mutu, căruia fanii i-au cerut demisia. 

Pe un stadion arhiplin care aștepta un meci mare, lovitura de start a fost dată de legenda Hunedoarei, Mircea Lucescu, și de un om legat sufletește atât de Corvinul, cât şi de CFR, Ioan Andone. Deși inițial diferența dintre cele două echipe părea uriașă, situația de pe teren a contrazis previziunile. Gazdele au început curajos și au primit un imbold în minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat în urma unui fault dur. Rămași în inferiotate numerică, "feroviarii" au suferit serios și nu au reușit să creeze pericol în careul advers. 

Singurul moment important a fost cel din minutul 27, când Muhar a trimis cu capul în transversală. Gazdele au continuat să domine la capitolul posesie, în timp ce jocul CFR-ului a fost unul confuz, fără orizonturi. Mai mult, chiar înainte de pauză, stadionul a "erupt", când Lică a deschis scorul (43), iar Corvinul a încheiat prima parte în avantaj.

Surprinzător, la pauză, Adrian Mutu a renunțat la cei mai importanți jucători din lot, Deac și Camora, care au fost înlocuiți cu Fică și Filip. Mutările nu au fost prea inspirate, având în vedere că la 5 minute de la reluare, fostul "feroviar" Marius Coman a majorat diferența (50).

În minutele ce au urmat, CFR a părut echipa din liga secundă, în timp ce Corvinul a oferit spectacol celor prezenți. Trupa clujeană a fost făcută KO la jumătatea reprizei, când Pîrvulescu a preluat superb și mai apoi a trimis direct în vinclu, la colțul lung (67).

Imediat, fanii clujeni prezenți la Hunedoara s-au îndreptat împotriva antrenorului și au scandat "Demisia!", dar și "Jucați fotbal!", iar câteva voci răzlețe i-au strigat numele lui Dan Petrescu.

Pentru ca umilința să fie completă, gazdele au mai punctat încă o dată în prelungiri. Așadar, "feroviarii" au fost spulberați pe terenul divizionarei secunde, Corvinul Hunedoara, scor 4-0. 

Comenteaza