Un broker de asigurări din Bucureşti, noul sponsor al Universităţii

Un broker de asigurări din Bucureşti, noul sponsor al Universităţii
Odată cu învestirea lui Vlad Munteanu ca preşedinte/administrator special al Universităţii, clubul a beneficiat şi de o primă lovitură de imagine. Brokerul de asigurare Safety, a semnat un contract de sponsorizare pe jumătate de an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, devenind prima companie care apare pe tricourile de joc ale „Şepcilor roşii".

Logoul firmei va fi inscripţionat sub numărul jucătorilor, primul astfel de tricou fiindu-i oferit directorului general al Safety Broker, Viorel Vasile. Acesta a explicat că a luat decizia să se alăture Universităţii datorită brandului „Şepcile roşii", dar şi prieteniei cu Vlad Munteanu.

„Universitatea este echipa oraşului, e un brand în regiune şi sperăm ca asocierea cu Safety Broker să contribuie la revenirea echipei în fruntea campionatului. Bineînţeles, proiectul prezentat de Vlad Munteanu a contat foarte multe, el e un om şcolit în Germania şi vine cu o mentalitate care lipseşte în acest moment românilor", a spus Viorel Vasile. Contractul dintre cele două părţi se va întinde până la vară, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. „Sperăm ca acesta să fie doar un prim pas şi, odată cu rezultatele pe plan sportiv, să apară şi companii interesate să sprijine Universitatea", a spus Munteanu.

 

Etichete
Comenteaza