Un campion al României va prelua echipa de volei feminin a Universităţii Cluj

Un campion al României va prelua echipa de volei feminin a Universităţii Cluj
Fostul campion al României Dănuţ Ciontoş se întoarce la Universitatea Cluj şi va antrena din această vară formaţia feminină de volei a clubului.

Ciontoş a mai antrenat-o pe Universitatea, până în februarie 2011 când a fost demis. Pe lângă Dănuţ Ciontoş la echipă vor mai veni în această vară Alexandra Ciontoş, Sabrina Rusu, Alina Mihali şi Simona Buda. Rusu şi Mihali au terminat junioratul la CSS Baia Mare, iar Buda a evoluat în ultimul sezon la Medicina Târgu Mureş. Echipa se va reuni în data de 5 august şi va efectua antrenamente pe plan local în prima perioadă de pregătire. "Cu siguranţă vor mai fi noutăţi la echipă, până la startul noului campionat, dar în acest moment e greu să ştim cu cine vom bate palma.

Cele două jucătoare de la Baia Mare şi Simona Buda vor avea la dispoziţie o perioadă să demonstreze că merită să rămână la echipa noastră. Dacă totul va fi bine şi antrenorul îşi va da acordul vor rămâne toate trei, dacă nu fiecare mergem pe drumul nostru" a declarat preşedintele CS Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu. Echipa feminină de volei le-a pierdut în această vară pe Timea Ştirt, retrasă, Angelica Podină şi Sipos Petra. Prima va juca la Satu Mare, iar cea de a doua a semnat cu o echipă din Ungaria. (D.S.) 7

 

Etichete
Comenteaza