Un campion mondial și un fost căpitan al Fiorentinei vin în iunie la Cluj pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Un campion mondial și un fost căpitan al Fiorentinei vin în iunie la Cluj pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu
| Foto: zimbio.com

De asemenea, șase foști internaționali români au anunțat că vor participa la evenimentul organizat de Sports Festival.

Alți trei mari sportivi cu peste 1000 de apariții în Serie A au confirmat prezența la meciul de gală dedicat carierei lui Adrian Mutu organizat în cadrul Sports Festival. Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli au răspuns pozitiv invitației și au anunțat că vor veni în România pentru a intra din nou pe terenul de fotbal.

Luca Toni: ”Abia aștept să vă văd în 12 iunie 2022 la Sports Festival. Eu o să fiu acolo, alături de bunul meu prieten Adrian Mutu, Il Fenomeno, pentru a participa la meciul său de retragere. Abia aștept să vă văd. Vă îmbrățișez.”

Sébastien Frey: ”Vreau să vă spun că ne vedem în 12 iunie la Cluj, la Sports Festival. Va fi meciul bunului meu prieten Adrian Mutu. Să veniți în număr cât mai mare pe stadion. Vor fi multe surprize și mulți campioni.”

Dario Dainelli: ”Vă aștept în 12 iunie la Sports Festival să luăm parte cu toții la meciul prietenului meu Adrian Mutu, Il Fenomeno. Vă aștept!”

În echipa României s-au mai înscris Daniel Niculae, Marius Niculae, Ionel Ganea, Giani Kiriță și Ciprian Marica.

Daniel Niculae: ”Vă aștept la retragerea prietenului meu, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, Adi Mutu. Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, la stadion, ca să facem o petrecere frumoasă și un meci memorabil!”

Marius Niculae: ”De-abia aștept să ne vedem pe data de 12 iunie la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj. Eu deja am început pregătirile și sper să fiu în cea mai bună formă, să pot face față la acest meci.”

Ionel Ganea: ”Mulțumesc lui Adrian pentru invitație. A fost o plăcere și o onoare să jucăm împreună la Echipa Națională. Pe 12 voi fi prezent!”

Giani Kiriță: ”Pe data de 12 iunie voi fi prezent la meciul de retragere al bunului meu prieten Adrian Mutu. Pe Cluj Arena, spectacolul va fi 100% garantat.”

Ciprian Marica: ”Pe 12 iunie vin să joc alături de Adrian Mutu, la meciul lui de retragere din cadrul Sports Festival de la Cluj. Ne vedem acolo!”

Meciului de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie 2022, pe Cluj Arena, în cadrul celei de-a treia ediții Sports Festival. Fostul număr 10 al Naționalei României va juca împreună cu foști coechipieri și prieteni din România și din străinătate. Biletele la meciul de fotbal pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro.

Comenteaza