Un fost antrenor al CFR-ului îl susține pe Minteuan: “Dacă îl vor lăsa vor câştiga campionatul”

Un fost antrenor al CFR-ului îl susține pe Minteuan: “Dacă îl vor lăsa vor câştiga campionatul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul mijlocaș a fost confirmat în funcția de principal pe banca formației din Gruia, cel puțin până la finalul sezonului.

După un start slab de 2019, Toni Conceicao a fost demis și înlocuit cu Alin Minteuan. Deși la început a fost numit interimar, iar conducerea campioanei s-a aflat în discuții și cu alți tehnicieni, acum fostulul fotbalist al “feroviarilor” i se acordă credit până la finalul sezonului, după ce a reușit să câștige primele trei meciuri.

Vasile Miriuță, fost antrenor al clujenilor și actual tehnician al celor de la Hermannstadt susține ideea ca Minteuan să fie principal la formația din Gruia. “CFR, am mai spus-o de la început. Şi dacă îl vor lăsa pe Alin Minteuan vor câştiga campionatul. Cu cine să se discute când echipa e pe primul loc? Unii zic că e cea mai bună alegere Dan Petrescu, dar echipa e pe primul loc cu Minteuan şi au câştigat trei meciuri din trei. Nu e problema mea, e problema lor. Părerea mea e că, dacă vor rămâne cu Alin Minteuan, vor câştiga campionatul. Sunt cei mai buni din România”, a declarat antrenorul pentru Prosport.

Vasile Miriuță a pregătit-o pe CFR Cluj în două mandate. În cele 79 de meciuri pe banca “feroviarilor”, tehnicianul a reușit să obțină 39 de victorii.

Comenteaza