Un fost antrenor de la "U" și CFR îi vede pe "studenți" în play-off: "Nu au cum să îl scape"

Un fost antrenor de la "U" și CFR îi vede pe "studenți" în play-off: "Nu au cum să îl scape"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Trecut prin curtea celor două rivale din Cluj-Napoca, un tehnician crede că trupa lui Sabău și-a asigurat deja prezența în faza superioară a campionatului.

După ce cariera de antrenor l-a dus atât pe la Universitatea, cât și pe la CFR, Ioan Andone a vorbit despre situația celor două, dar și despre lupta pentru primele poziții. Fostul fundaș, care nu a mai antrenat din 2018, crede că "studenții" au deja asigurată prezența în play-off.

În schimb, Andone a vorbit și despre "feroviari" care și-au propus prezența în Top 6, iar fostul tehnician crede că formația din Gruia are șanse mari de a ajunge acolo, alături de campioana FCSB, dar și de Oțelul Galați.

"După părerea mea, sunt două echipe care au locul asigurat în play-off: U Cluj și Oțelul. Acestea nu au cum să îl scape, sută la sută. Și apoi sunt celelalte care vor, CFR vrea, FCSB vrea, Dinamo. Pe cine scoate Rapid? Ei au nevoie să înlănțuiască rezultatele", a spus fostul fundaș pentru Digisport.

Ajuns la 64 de an, Ioan Andone a antrenat la Universitatea Cluj între iulie 1994 și octombrie 1995, în timp ce la CFR Cluj a avut două mandate, între mai 2007 și august 2008, respectiv aprilie - octombrie 2012. Alături de "feroviari", tehnicianul a cucerit două titluri în Superligă și o Cupă a României.

Comenteaza