Un fost antrenor îi laudă pe veteranii CFR-ului: "Sunt unii dintre cei mai buni jucători care au fost în România"

Un fost antrenor îi laudă pe veteranii CFR-ului: "Sunt unii dintre cei mai buni jucători care au fost în România"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Ioan Andone a vorbit la superlativ despre primii doi căpitani ai formației din Gruia, pe care i-a pregătit în perioada petrecută alături de "feroviari".

Aflați într-o situație incertă, după ce au apărut informații că patronul nu ar mai dori să le prelungească înțelegerile, Mario Camora și Ciprian Deac sunt susținuți de un fost antrenor al CFR-ului.

Ioan Andone consideră că cei doi jucători experimentați pot să ajute în continuare formația din Gruia, chiar dacă nu se mai află la același nivel precum în anii precedenți.

"Mario a fost jucător și încă este. Eu cred că va prelungi. Că nu va fi titular, da, dar el va rămâne. Va rămâne sigur în cadrul clubului, dar el vrea să mai joace.

Trei meciuri pe săptămână nu mai poate juca, dar există soluții cu jucătorii care se pregătesc impecabil, care au calitate. El mai poate juca, dar nu meci de meci. Camora și Deac sunt unii dintre cei mai buni jucători care au fost în România", a spus Andone la Digisport.

Ajuns la 63 de ani, Ioan Andone a fost în două rânduri antrenor la CFR Cluj, între mai 2007 și august 2008 și mai apoi între aprilie și octombrie 2012. În aceste perioade i-a pregătit atât pe Mario Camora, cât și pe Ciprian Deac, iar cu cel din urmă a colaborat și în Kazahstan, la Aktobe, în 2015.

Comenteaza