Un fost "ceferist" e erou în Portugalia

Un fost
Tony da Silva, fostul jucător al CFR-ului a marcat golul victorie în poarta lui Sporting Lisabona, iar echipa sa e favorită să termine pe locul trei în Liga Sagres.

Tony da Silva e erou în Portugalia. Titular meci de meci la Pacos Fereira, fundaşul dreapta a înscris în ultima etapă singurul gol al partidei cu Sporting Lisabona, iar presa lusitană e la picioarele sale. „E un înger, a marcat un gol divin în poarta lui Rui Patricio. Ambiţia sa este incredibilă", au scris jurnaliştii portughezi. Pacos Fereira este una dintre marile surprize ale campionatului portughez în acest an şi ocupă locul al treilea după 28 de etape, cu un total de 53 de puncte. Formaţia lui Tony e neînvinsă în campionat de 8 etape şi are doar trei înfrângeri în tot sezonul, fiind cea mai mare surpriză a campionatului portughez. Locul 1 e ocupat de Benfica (74 puncte), iar pe 2 e FC Porto (72 de puncte). Pacos are 53 de puncte şi e la patru lungimi distanţă de Sporting Braga (locul 4), fiind favorită să încheie sezonul pe ultima treaptă a podiumului, ceea ce i-ar aduce calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.

La Pacos mai evoluează un alţi doi jucători cu trecut în Gruia, Andre Leao şi Manuel Jose. Titular indiscutabil, Leao a intrat în atenţia lui Olympique Marseille. Şi Sporting Braga s-a arătat interesată de el în urmă cu ceva timp.

 

Comenteaza