Un fost coleg îl propune pe Alex Chipciu la echipa națională: "Nu cred că vârsta e un impediment"

Un fost coleg îl propune pe Alex Chipciu la echipa națională: "Nu cred că vârsta e un impediment"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Evoluțiile căpitanului Universității Cluj nu au trecut neobservate, iar jucătorul poate reprezenta o soluție pentru "tricolori".

Randamentul pe care Alex Chipciu îl are în tricoul alb-negru, dar și polivalența sa l-au readus în discuția pentru convocarea la echipa națională. Mai mult, fostul său coleg de la FCSB, Alexandru Bourceanu, l-a propus public selecționerului Edi Iordănescu pe fotbalistul Universității Cluj.

"Nu cred că vârsta e un impediment pentru a fi în echipa națională. Cred că modul în care joci și, sigur, dacă te adaptezi sau dacă ești potrivit pentru stilul de joc al României.

Sunt și jucători care au caracter în sensul că îi suportă pe colegii lor mai tineri și mă refer aici la a-i ajuta, cred că pot fi soluții pentru echipa națională.

Și, sigur, la o anumită vârstă, sunt anumite poziții în care poți compensa faptul că ai 34 sau 35 de ani, adică poți juca fundaș, cum e cazul lui Alex Chipciu în situația asta în care el joacă foarte bine fundaș", a spus Bourceanu, potrivit Prosport.

Cei doi au jucat împreună la FCSB, între 2011 și 2016, dar și pentru echipa națională. În actualul sezon, Alex Chipciu (34 de ani) a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive în Superligă și Cupa României.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza