Un fost gălăţean, primul transfer al verii pentru “U”

Un fost gălăţean, primul transfer al verii pentru “U”
Secţia de volei masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea are de ieri un nou component. Este vorba despre “secundul” Bogdan Ene (foto) (26 de ani), ultima dată legitimat la CSU Galaţi.

Jucătorul, care a devenit primul transfer al verii pentru formaţia clujeană, a semnat un angajament valabil sezonul următor.

"Este un jucător pe care-l cunosc şi pe care mi l-am dorit de mult timp. Joacă pe postul de secund şi are calităţi extraordinare. Eu cred că ne va ajuta foarte mult în sezonul 2012-2013", l-a caracterizat antrenorul Bogdan Tănase, pentru site-ul oficial al clubului. La rândul său, jucătorul s-a felicitat pentru alegerea făcută. "Transferul la «U» nu poate fi decât un pas înainte pentru mine, din toate punctele de vedere. Este vorba despre un proiect bine pus la punct, o echipă tânără, ambiţioasă, cu jucători valoroşi. Ca obiectiv mi-am propus să mă antrenez cât mai bine şi să-mi depăşesc condiţia, astfel voi putea ajuta echipa cât mai mult", a adăugat Ene. Voleibaliştii Universităţii Cluj vor evolua din sezonul următor tot în primul eşalon, după ce la sfârşitul lunii martie au câştigat cu 3-1 la general meciurile din cadrul play-out-ului cu fosta echipă a noului lor coleg, CSU Galaţi.

 

 

Etichete
Comenteaza