Un fost internațional l-ar fi dorit pe Alex Chipciu la echipa națională: "A făcut un sezon foarte bun"

Un fost internațional l-ar fi dorit pe Alex Chipciu la echipa națională: "A făcut un sezon foarte bun"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj este privit drept o soluție pentru mai multe posturi ale primei reprezentative.

Aflat într-o formă foarte bună la club, cu 6 goluri și 4 pase decisive reușite în 31 de apariții, Alex Chipciu este considerat drept o variantă foarte bună pentru echipa națională, de către fostul său coleg, Raul Rusescu.

Căpitanul Universității Cluj ar putea acoperi atât cele două flancuri ale defensivei, dar ar fi o soluție și pentru ofensivă, consideră fostul atacant. Mai mult, Chipciu ar aduce un plus de personalitate printre "tricolori".

"Mogoș mă surprinde că e la lot. Mi-aș fi dorit să-l văd pe Chipciu în locul lui Mogoș, să avem un jucător cu personalitate și calitate, cu experiență europeană mult mai mare, care poate juca pe mai multe poziții.

Îmi pare rău dacă sunt acuzat de subiectivism, însă chiar cred că Alex a făcut un sezon foarte bun", a spus pentru GSP Raul Rusescu, cel care la rândul său a jucat în 9 meciuri pentru echipa națională.

Convocat pentru prima dată la echipa națională în 2011, Alex Chipciu a strâns 47 de selecții, a marcat 6 goluri și a jucat pentru România la EURO 2016.

Comenteaza