Un fost jucător din Liga 1, despre duelul CFR Cluj-Astana: “O să fie un duel echilibrat. Cred că ambele echipe au aceeași calitate”

Un fost jucător din Liga 1, despre duelul CFR Cluj-Astana: “O să fie un duel echilibrat. Cred că ambele echipe au aceeași calitate”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României o va întâlni pe cea a Kazahstanului, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

După ce anul trecut “feroviarii” au fost eliminați de Dudelange din play-off-ul Europa League, Dan Petrescu nu concepe ratarea unei calificări în grupele unei competiții continentale. Cu toate acestea, parcursul clujenilor se anunță a fi unul dificil, în ciuda faptului că în primul tur, formația din Gruia va juca cu FC Astana.

Ivan Pesici, jucător împrumutat de Dinamo în Kazahtan a făcut o analiză a duelului dintre cele două formații. “Astana - CFR Cluj? Uff, o să fie un meci dificil. Amândouă sunt echipe bune. Acum, ce să zic? Eu am învins în meciul cu Astana și am fost declarat jucătorul partidei. Chiar o să fie un duel echilibrat. Cred că ambele echipe au aceeași calitate. Aș spune șanse 51 la sută Astana, 49 la sută Clujul.

Astana a ajuns să joace an de an în cupele europene, a crescut, are experiență. În plus, au foarte mulți fotbaliști din naționala Kazahstanului. Cei mai buni fotbaliști sunt croații Tomasov și Rukavina și românul vostru Rotariu. Foarte periculoși. Șansa CFR-ului ar putea fi că Astana trece printr-o criză de rezultate, locul 1 în Kazahstan le este în pericol. Tobol are 3 puncte în minus și două meciuri mai puțin. O să fie un sezon tare interesant”, a declarat mijlocașul croat pentru GSP.

Prima partidă se va juca la Astana în 9/10 iulie, iar returul va avea loc la Cluj, în 16/17 iulie.

Comenteaza