Un fost jucător la Real Madrid și Chelsea și-a anunțat prezența la Cluj-Napoca pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Un fost jucător la Real Madrid și Chelsea și-a anunțat prezența la Cluj-Napoca pentru meciul de retragere al lui Adrian Mutu
| Foto: skysports.com

Evenimentul care va avea loc luna viitoare în cadrul Sports Festival atrage în continuare nume mari, printre care și un fotbalist cu 15 trofee în palmares.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu, organizat în 12 iunie în cadrul Sports Festival, se anunță a fi o adevărată sărbătoare a fotbalului!

Alți trei mari fotbaliști internaționali au confirmat prezența la meciul de fotbal de pe Cluj Arena. Printre aceștia se numără și celebrul Claude Makelele, fostul fotbalist francez care a jucat alături de Adrian Mutu la Chelsea.

Claude Makelele: ”Abia aștept să ne întâlnim la Cluj, în 12 iunie, ca să ne putem bucura împreună de fotbal, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Ne vedem la Sports Festival!”

Fanii fotbalului vor avea ocazia unică de a revedea mari campioni pe teren, la Cluj-Napoca. Cap de afiș sunt marii fotbaliști Alessandro Del Piero și Gheorghe Hagi.

Tomas Ujfalusi și Paolo Cannavaro, fratele lui Fabio Cannavaro, cel care a care a câștigat Balonul de Aur în 2006 și care și-a anunțat deja prezența la Sports Festival, vor juca și ei la meciul-show dedicat carierei lui Adrian Mutu.

Paolo Cannavaro: ”Ne vedem la Sports Festival, alături de prietenul meu drag, Adrian Mutu. De fapt, nu prietenul, ci fratele meu Adrian Mutu! Vă îmbrățișez și vă aștept pe toți acolo!”

Tomas Ujfalusi: ”Întâlnirea noastră a fost puțin amânată, dar ne vedem în 12 iunie 2022, la Sports Festival. Voi fi acolo cu prietenul meu Adrian Mutu, la meciul de retragere din Cluj. Ne vedem acolo.”

România va fi și ea bine reprezentată la meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Cosmin Contra, Adrian Iencsi și Dorin Goian au confirmat și ei prezența la marele eveniment.

Meciului de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie 2022, pe Cluj Arena, în cadrul celei de-a treia ediții Sports Festival.

Fostul număr 10 al Naționalei României va juca împreună cu foști coechipieri și prieteni din România și din străinătate. Biletele la meciul de fotbal pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro.

Comenteaza