Un jucător al CFR-ului transmite un mesaj clar colegilor după remiza cu Oțelul: "Trebuie să rupi pământul, trebuie să mănânci iarba"

Un jucător al CFR-ului transmite un mesaj clar colegilor după remiza cu Oțelul: "Trebuie să rupi pământul, trebuie să mănânci iarba"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul de pe teren propriu în compania nou-promovatei în Superligă.

Pentru a doua etapă la rând, CFR Cluj a obținut doar un punct în fața unei echipe revenite recent în prima ligă. Mai întâi, "feroviarii" au remizat în capitală cu Dinamo, scor 1-1, iar luni seară partida cu Oțelul Galați s-a încheiat 0-0.

La finalul meciului, Vasile Mogoș și-a felicitat adversarii, însă nu și-a putut ascunde dezamăgirea și a transmis un mesaj clar pentru colegii săi.

"Suntem dezamăgiți. Oțelul a fost o echipă foarte organizată, iar meciul a fost unul foarte greu. Trebuia să avem mai multă foame de gol, aia face diferența. Azi am avut o ocazie și trebuia să dăm un gol.

Cum am mai zis, Oțelul este o echipă organizată și agresivă și a fost greu pentru noi. Bravo, Oțelul, felicitări, Oțelul, dar mai mult mă iau de echipa noastră. Când ești la un punct de primul loc trebuie să rupi pământul, trebuie să mănânci iarba. Astăzi nu am făcut diferența.

Motivația a fost, dar cum ați văzut a fost meciul foarte greu. Puteau să dea și ei gol, dar și noi. Nu am avut foamea aia de gol, trebuie să reparăm totul pe viitor", a declarat fundașul CFR-ului, potrivit Digisport.

Comenteaza