Un jucător sosit în vară la "U" Cluj are planuri mari: "Gândul este să ne calificăm în play-off, să jucăm cu echipele de top"

Un jucător sosit în vară la "U" Cluj are planuri mari: "Gândul este să ne calificăm în play-off, să jucăm cu echipele de top"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Alexandru Cîmpanu, împrumutat de "studenți" de la CS U Craiova, a dezvăluit care sunt obiectivele sale alături de formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Deși a debutat cu stângul în tricoul alb-negru, fiind eliminat la meciul cu UTA, jucătorul ofensiv a prins din ce în ce mai multe minute și a început să aibă și reușite. Mai mult, Cîmpanu are ambiții mari și speră să joace în play-off alături de "Șepcile roșii".

"Gândul meu cu U Cluj este să ne calificăm în play-off, să jucăm cu echipele de top din România, sper să reușim. Eu cred că e un obiectiv realizabil. Am tras aceeași concluzie, am ajuns la un numitor comun asupra intențiilor, sper să reușim.

M-am adaptat repede și bine, mulți colegi actuali i-am avut colegi și-n trecut. Mă simt foarte bine. Sincer, nu mă gândesc ce va fi din vară încolo. Eu sunt jucătorul Universității Craiova, vom vedea ce decizii vor lua cei de acolo, cei de aici.

Am venit de la un club de tradiție la un altul de tradiție. Suporterii Universității Craiova sunt minunați, chiar țineau la mine, le-a părut rău că am plecat împrumut un sezon. Și Clujul face o atmosferă incredibilă, am văzut la derby-ul cu CFR", a declarat jucătorul în vârstă de 23 de ani pentru GSP.

Un gol și o pasă decisivă a reușit Alexandru Cîmpanu în cele 6 meciuri pe care le-a disputat în tricoul Universității Cluj.

Comenteaza