Un nou eșec în play-off. Unirea Dej a fost învinsă de Oțelul

Un nou eșec în play-off. Unirea Dej a fost învinsă de Oțelul
| Foto: ZIUA de Cluj

Trupa lui Dragoș Militaru a pierdut pe teren propriu contra gălățenilor, scor 1-0.

Partida a avut ritm încă din start, iar oaspeții au încercat să își impună jocul din primele minute. Totuși, prima mare ocazie le-a aparținut gazdelor, când șutul lui Cocian din lovitură liberă a lovit bara (7). Imediat, Oțelul a pornit o acțiune ofensivă, care s-a finalizat cu golul marcat de Jardan (8).

Formația pregătită de Dorinel Munteanu a continuat să controleze jocul, în timp ce jucătorii lui Dragoș Militaru nu au reușit să construiască acțiuni concrete. Mai mult, defensiva Dejului a părut fragilă și predispusă la erori.

Cu toate acestea, spre finalul reprizei gazdele au avansat și au sperat ca vor putea probleme. În schimb, răspunsul gălățenilor a venit prin Fatai, care a scăpat singur, dar a finalizat slab (41). Așadar, Oțelul conducea la pauză cu 1-0.

În actul secund situația s-a schimbat. Gazdele au avut un ritm mai bun încă din start și au forțat egalarea. La 9 minute de la reluare, Alex Pop a depășit elegant un adversar, dar execuția sa din marginea careului a trecut mult peste transversală (54).

Chiar dacă jucătorii Unirii Dej au avut energie și entuziasm, defensiva gălățeană a fost greu de depășit. Apărarea oaspeților a respins fiecare balon, spre disperarea suporterilor, dar și a fotbaliștilor gazdă.

În ultimul sfert de oră, elevii lui Dorinel Munteanu au renunțat total la joc și au preferat să stea mai mult pe gazon în speranța că arbitrul nu va contoriza întârzierile.

Ocaziile Unirii Dej din ultimele minute nu s-au concretizat, iar fosta campioană Oțelul Galați s-a impus cu 1-0 și a prelungit seria de meciuri fără victorie a gazdelor. 

Comenteaza