Un nou fundaș central la CFR Cluj. Cum îl caracterizează Mandorlini

Un nou fundaș central la CFR Cluj. Cum îl caracterizează Mandorlini
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia și-a prezentat cea mai recentă achiziție, un stopper care a mai colaborat cu antrenorul italian.

"Bun venit, Anton Krešić! Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Krešić pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!

Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon și jumătate, a bifat 47 de meciuri și a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera.

Mai apoi, sub formă de împrumut, Krešić a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croația, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri. Îi urăm multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!", a anunțat CFR Cluj.

"Anton Kresic e un jucător cu care am lucrat. S-a accidentat Boben și avem o problemă. Sper să ajungem la un acord cât de repede. E un jucător care ar putea fi important pentru noi. E înalt, e puternic și poate juca atât în sistemul cu doi fundași centrali, cât și în cel cu trei", a spus Mandorlini despre cel mai nou jucător al CFR-ului. 

Fundașul croat și antrenorul italian au colaborat la Cremonese și la Padova, iar Kresic a marcat 5 goluri în 41 de partide sub comanda lui Andrea Mandorlini. 

Comenteaza