Un nou hop pentru studenţi. Vor să răpună trupa avariată a lui Ciobotariu!

Un nou hop pentru studenţi. Vor să răpună trupa avariată a lui Ciobotariu!
Fotbaliştii de la „U" Cluj au un nou meci dificil în faţă, Cu FC Vaslui, sâmbătă, de la ora 18:45, pe Cluj Arena, în etapa a 29-a a Ligii 1. Asta dacă nu dăm crezare zvonurilor alarmiste care spun că FC Vaslui e o echipă care nu va face deplasarea la Cluj.

Pentru clubul care a jucat în cupele europene e greu de crezut că nu va veni sub Feleac, cu toate problemele de care s-a scris în această săptămână. 

Joi, la conferinţa de presă săptămânală a clubului Universitatea, antrenorul Mihai Teja a respins orice posibilitate ca echipa moldoveană să nu vină la Cluj.

"De cinci etape se zvoneşte că nu se prezintă şi au victorii, chiar au mers 20 de ore cu autocarul şi au învins-o pe Steaua. Vor veni să dea 200% cu U Cluj, sunt convins că vor să câştige. Îşi va lua şi licenţa Vasluiul şi vor veni cu prima echipă. În utimii ani s-au bătut pentru titlu şi cupele europene", susţine antrenorul "Şepcilor roşii".

În asentimentul său este şi căpitanul Dan Bucşa, care nu a jucat în victoria de la Timişoara contra ACS. Bucşa este optimist înaintea meciului de sâmbătă.

"Îi aşteptăm, indiferent dacă vin cu juniorii sau nu. Meciul e foarte greu, ştim că joacă un fotbal bun şi sunt în fruntea clasamentului. Bănuiesc că îi afectează aceste probleme financiare, însă nu ne interesează aceste lucruri. Îi aşteptăm sâmbătă, indiferent dacă vor veni cu juniorii sau nu. Vrem să îi batem şi trebuie să rămânem concentraţi", a explicat jucătorul.

Teja se gândeşte doar la salvarea de la retrogradare

Întrebat dacă "U" Cluj poate să se bată sezonul viitor la cupele europene, Teja nu a respins un astfel de scenariu.

"Cu bani şi cu un proiect bine făcut se poate face, se poate lupta la eurocupe, de ce nu? Dar primul obiectiv e salvarea de la retrogradare, important e să ne salvăm de la retrogradare. După ce ne salvăm, avem tot timpul să ne gândim la proiecte. E prematur acum", a încheiat Teja.

Scandal la Vaslui

În tabăra Vasluiului e agitaţie mare. Antrenorul secund Costinel Botez va asigura interimatul echipei vasluiene, conform Mediafax. Liviu Ciobotariu a confirmat că și-a reziliat contractul cu Vaslui. "Astăzi am decis să pun capăt muncii mele de la Vaslui, mi-am reziliat contractul. Din punctul meu de vedere nu se mai putea merge mai departe. Știu că există această incertitudine pentru cei din "U" Cluj asupra meciului de sâmbătă, însă pe mine nu mă mai interesează dacă jucătorii au chef să facă deplasarea sau nu. Nu știu cine se va ocupa de echipă. Îmi pare rău că s-a ajuns aici", a spus fostul antrenor al Vasluiului, pentru ştiridesport.ro. Alături de acesta, de la echipă au plecat directorul sportiv Cătălin Popa şi preşedintele executiv Dragoş Iftime.

Situaţia este extreme de tensionată din cauza problemelor financiare. "Ceea ce s-a zvonit, că nu ne prezentăm la Cluj, e real! Nu ne-am mai primit salariile din octombrie, trăim pe banii părinților sau ai cunoscuților. Bine că nu ne-am accidentat în perioada aceasta, pentru că și recuperarea se face pe cont propriu. Unii din noi și-au depus memorii, însă, dacă clubul intră în insolvență, nu ne ajută foarte mult, pentru că pe parcursul insolvenței litigiile sportive se suspendă, având prioritate reglementarea civilă", a declarat un jucător al vasluienilor.

Mulţumit de Max Nicu

Antrenorul lui "U" Cluj a explicat şi prestaţia bună a lui Max Nicu, autorul golului de aur în deplasarea de la Timişoara. "Max Nicu s-a antrenat foarte bine, chiar dacă s-ar fi supărat la început. A înţeles că trebuie să dea mult mai mult. Sper să mai dea goluri, ca să-şi apere imaginea, numele. A jucat atâţia ani în Germania", a spus Teja.

Echipa probabilă: Niculescu-Ciupe, Ninu, Abrudan, Gercaliu-Bucşă, Cristocea- Max Nicu, Kovacs, Sauvadet-Lemnaru.

Biletele la meci costă 10 lei la peluze, 20 de lei la Tribuna II-a, 30 de lei Tribuna I-a, 60 de lei la loje.

Tiberiu FĂRCAŞ

Etichete
Comenteaza