Un nou pas greșit. "U" Cluj a revenit după pauză și a salvat un punct în fața Unirii Slobozia

Un nou pas greșit. "U" Cluj a revenit după pauză și a salvat un punct în fața Unirii Slobozia
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a încheiat la egalitate duelul de pe terenul nou-promovatei, scor 2-2.

Așa cum era de așteptat, liderul Superligii a încercat încă de la începutul jocului să își impună stilul, iar Thiam a fost primul ce a amenințat poarta adversă cu un șut de la distanță, trecut puțin peste transversală (4). Totuși, partida nu avea să decurgă așa cum și-ar fi dorit "studenții". Pe un gazon vizibil afectat de partida ce a avut loc dimineață, dar și de condițiile meteo, gazdele au echilibrat partida.

Mai mult, Gele a scăpat din marcaj în minutul 16 și l-a învins pe Gertmonas cu un șut din cădere. Clujenii nu au reușit să se pună pe picioare, iar la jumătatea reprizei, nou-promovata avea să lovească din nou. Toma a executat excelent o lovitură liberă din marginea careului și a majorat diferența (22).

Ioan Ovidiu Sabău a fost vizibil deranjat de lipsa de atitudine a elevilor săi, care au continuat să evolueze la un nivel mai mult decât modest. Universitatea Cluj nu a reușit să găsească drumul spre careul advers, iar majoritatea acțiunilor s-au oprit înainte de a ajunge în treimea adversă. Astfel, Unirea Slobozia conducea la pauză, scor 2-0.

Antrenorul oaspeților a schimbat 3 jucători după revenirea de la vestiare, iar jocul s-a schimbat. Viteza "studenților" a fost alta, acțiunile au devenit mai concrete, iar la 7 minute de la reluare, Boboc a centrat foarte bine, iar Miranyan a trimis cu capul în plasă (52). Imediat, o serie de erori au dus la un nou gol al gazdelor, însă reușita a fost anulată din cauza unui offside milimetric identificat de VAR (53).

Până la urmă, eforturile clujenilor aveau să dea roade, o fază în flancul drept l-a pus pe Boboc în poziție de finalizare, iar fundașul a înscris din întoarcere, ca un atacant veritabil (63). Universitatea Cluj a încercat în minutele ce au urmat să forțeze victoria, însă lipsa de claritate a lovit din nou. Liderul Superligii a apelat la mingi lungi în ultimele minute, iar un adversar a scos pe linia porții la ultima fază, însă scorul final avea să fie 2-2.

Comenteaza