Un nou record pentru Mario Camora. Căpitanul CFR-ului a devenit străinul cu cele mai multe meciuri în Liga 1

Un nou record pentru Mario Camora. Căpitanul CFR-ului a devenit străinul cu cele mai multe meciuri în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul formației din Gruia se apropie de 300 de meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc.

Partida cu FC Argeș câștigată de “feroviari” cu 2-0 a marcat un moment important și pentru Mario Camora. Căpitanul CFR-ului a evoluat toate cele 90 de minute și a devenit străinul cu cele mai multe partide în Liga 1, notează Prosport.

Fundașul campioanei a profitat și de absența de lungă durată a lui Takayuki Seto, care a fost suspendat alături de mai mulți colegi de la Astra Giurgiu, din cauza unui tratament cu substanțe interzise de WADA.

Mario Camora a strâns până acum 275 de meciuri în Liga 1, iar printre primii 10 stranieri cu cele mai multe partide în prima ligă se află alți doi jucători trecuți prin curtea “feroviarilor”. Ousmane Viera ocupă locul al cincilea, cu 215 jocuri, dintre care 13 pentru CFR Cluj, în timp ce fostul căpitan al campioanei, Ricardo Cadu, ocupă locul al optulea, cu 202 partide.

Apărătorul lateral a sosit în România în 2011, iar în octombrie a debutat și pentru echipa națională, la partida cu Islanda.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza