Un nume important se întoarce în Gruia: "Dan Petrescu îşi doreşte să revin"

Un nume important se întoarce în Gruia: "Dan Petrescu îşi doreşte să revin"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul președinte al CFR-ului, Cristi Balaj, se pregătește să își reia funcția cât mai curând.

Plecat în luna aprilie din Gruia, fostul arbitru internațional revine în funcție de la 1 iulie. Balaj a vorbit despre întoarcerea sa la CFR Cluj și a dezvăluit că Dan Petrescu și-a dorit foarte mult să colaboreze din nou.

"Au fost discuţii, am avut discuţii cu finanţatorul. Am mai apărut şi în alte poveşti, dar n-am încurajat, n-am intrat în nicio altă discuţie, pentru că atunci când stai la masă cu o persoană e important să-ţi respecţi cuvântul. În principiu, nu ar trebui să se întâmple nimic.

Ce se întâmplă e doar legat de un proiect personal pe care-l am şi aveam nevoie de o perioadă de timp. Nu ascund că ştiu că şi acum Dan Petrescu îşi doreşte să revin la CFR Cluj, care e o echipă frumoasă. Nu am multe detalii să vă spun, dar la momentul oportun probabil vom discuta, dar nu e nimic nou.

La acest moment, acest Dan Petrescu e mai liniştit decât acel Dan Petrescu care a plecat din România în Coreea de Sud şi asta e bine pentru toţi, chiar şi pentru el. Rămâne de văzut cât timp va fi aşa, în funcţie şi de rezultate", a spus Balaj pentru Prima Sport.

Comenteaza