Un punct mic pentru “U”, imens pentru CFR!

Un punct mic pentru “U”, imens pentru CFR!
Punctul scos de Universitatea în Giuleşti îl încălzeşte pe Badea.

La 0-1 i se deschideau deja porţile contestării (fiind antrenaţi mai mereu de panarame, clujenii nu au cum şi de unde să cunoască valorile acestei meserii), noroc mare cu un alt înjurat de serviciu, Gicu Grozav, că le-a închis de tot către final de meci. Puţin după, veşnic tânărul Tony putea îndesa în plasă toate punctele - ratare pusă de noi pe seama vârstei - dar era deja prea mult şi riscam să plecăm pe furiş din Giuleşti, ca de la furat!
Cu remiza din capitală, Universitatea nu se mişcă prea mult în clasament, dar are moral pentru întâlnirea cu echipa telespectatorilor, Steaua. Egalul "studenţilor" ajută cel mai mult "feroviarii" clujeni, care au câştigat astfel două puncte în ecuaţia cu Rapid, prilej pentru unii mai slabi de inimă să scuipe în sân la gândul că în 2008 tot aşa a început returul, cu rezultat bun scos de "U" în Giuleşti şi în ultima etapă titlul s-a dus în Gruia!

Că veni vorba de deal, gurile rele şi ochii aprigi spun că CFR a marcat golul victoriei dintr-un corner ce nu a fost. Accept că dacă am ajuns să considerăm cornerul viciere de rezultat înseamnă că stăm foarte rău cu nervii şi locul nostru nu e pe stadion, ci într-un studio tv, dar mă frământ într-o altă problemă de logică: cum poate avea o echipă mai puţini spectatori la un meci decât numărul de abonamente pe care spune că le-a vândut?

 

Comenteaza