Unirea Dej, în Grupa A din play-out-ul Ligii a 2-a. Când se stabilește programul meciurilor

Unirea Dej, în Grupa A din play-out-ul Ligii a 2-a. Când se stabilește programul meciurilor
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Clubul din județul Cluj are o misiune imposibilă în încercarea de a rămâne în eșalonul secund și în stagiunea următoare.

Dacă în sezonul precedent, Unirea Dej evolua în play-off, între cele mai bune echipe ale Ligii a 2-a, actuala stagiune îi găsește pe elevii lui Dragoș Militaru pe locul al 18 din 20 în eșalonul secund. Trupa din județul Cluj a încheiat sezonul regulat cu 13 puncte în 19 etape și va juca în Grupa A din play-out.

Adversarele Unirii Dej vor Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Reșița, Metaloglobus, FC Argeș, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria. Programul partidelor urmează să fie stabilit prin tragere la sorți, marți, 19 martie, de la 12:00.

În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7.

În acest sezon nu va mai exista meciul de baraj dintre ocupantele locurilor 5 din cele două grupe pentru a se stabili a cincea echipă retrogradată deoarece, în urma deciziei CEx din 13 iulie 2023, numărul de echipe va crește de la 20 la 22 din sezonul următor, astfel încât doar patru formații vor retrograda din Liga 2 în Liga 3 la finalul sezonului 2023-2024.

Așadar, Unirea Dej se vede nevoită să îndepinească o misiune imposibilă, aceea de a trece în cele 6 etape peste CSC Dumbrăviță, echipă ce are un avans de 10 puncte la intrarea în play-out.

Comenteaza