Unirea Dej luptă la finalul săptămânii pentru menținerea în Liga a 2-a

Unirea Dej luptă la finalul săptămânii pentru menținerea în Liga a 2-a
| Foto: facebook.com/fcunireadejoficial

Echipa antrenată de Dragoș Militaru are nevoie de o victorie, dar depinde și de jocul rezultatelor.

După ce în stagiunea precedentă era revelația ligii secunde și evolua în play-off, Unirea Dej se află în fața unui moment ce poate fi decisiv în istoria clubului. Formația din județul Cluj a avut parte de o stagiune modestă și luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Înaintea ultimei etape din play-out-ul eșalonului secund, Unirea Dej se află pe locul 6, retrogradabil, însă o victorie contra ultimei clasate, CSM Alexandria, ar putea menține echipa alb-albastră în Liga a 2-a.

Chiar și așa, trupa lui Dragoș Militaru are nevoie și de ajutorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, care trebuie să învingă CSC Dumbrăvița.

Antrenorul în vârstă de 34 de ani a revenit la echipă în timpul sezonului și a condus Unirea spre un parcurs fără eșec în play-out, care a redat speranța echipei din județul Cluj că va putea evolua la nivelul eșalonului secund și în stagiunea următoare.

Partida decisivă pentru Unirea Dej, împotriva celor de la CSM Alexandria este programată sâmbătă, de la 11:00, iar accesul spectatorilor pe Stadionul "Municipal" va fi gratuit.

Comenteaza