Unirea Floreşti s-a desfiinţat, Meszaros şi-a dat demisia

Unirea Floreşti s-a desfiinţat, Meszaros şi-a dat demisia
Echipa de fotbal Unirea Floreşti s-a desfiinţat, a confirmat pentru ziuadecj.ro antrenorul Alpar Meszaros.

"Este adevărat, Unirea Floreşti s-a desfiinţat, după ce Primăria şi-a retras sprijinul financiar. Mai multe detalii nu pot oferi, eu am demisionat astăzi", a spus Meszaros.

El a adăugat că va semna în următoarea perioadă cu o echipă din Liga a III-a, fără însă să dea nume. "De când sunt la echipă am observat că sportul nu a fost niciodată prioritar pentru Primărie", a spus Meszaros. "Nu aveam bani pentru prima etapă, de vineri, deci nu mai avea niciun rost să continuăm. Jucătorii sunt liberi să-şi caute echipă până în 5 septembrie", a declarat fostul antrenor.

Informaţia a fost publicată iniţial pe blogul ovidiublag.ro. ""Asta e. Așa se întîmplă când Primăria-care era principalul nostru sponsor-nu iubește sportul. Într-o comunitate mică, așa cum e Floreștiul, sprijinul din partea acestor foruri este unul esențial. Îmi pare rău că s-a întîmplat așa, dar un antrenor trebuie să fie mereu pregătit și pentru astfel de vești proaste. Aș mai adăuga, totuși, că Floreștiul este una dintre cele mai bogate comune din țară", a declarat Meszaros pe blogul citat.

 

Comenteaza