Universitatea a fost depunctata de FRF

Universitatea a fost depunctata de FRF
Sanctiune dura suferita de clubul Universitatea Cluj. "Dreptatea este de partea noastra", sustine insa Vlad Munteanu.

"Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal a desfiinţat, în această seară, decizia dată de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) în cazul Marius Martac, şi a dat câştig de cauză clubului Concordia Chiajna. Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului nostru, înaintea partidei directe, încheiate la egalitate, 1-1. În urma deciziei Comisiei de Recurs, jocul va fi omologat cu scorul de 0-3 la "masa verde", pentru echipa din Chiajna, astfel că Universitatea pierde un punct şi ajunge la un total de 32", se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului universitar.

"Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, iar până vineri aşteptăm motivarea, pentru a decide exact paşii pe care-i vom urma în recuperarea punctului obţinut de echipa noastră pe teren. Dreptatea este de partea noastră, mai ales că Liga Profesionistă de Fotbal ne-a înştiinţat oficial că, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabilă", a spus directorul executiv Vlad Munteanu, citat de stiridesport.ro.

Marius Martac a evoluat și în deplasarea din etapa trecută de la Timișoara, când formația antrenată de Mihai Teja a câștigat cu 2-1. Ardelenii ar putea pierde și această partidă la masa verde, în cazul în care se va demonstra că jucătorul nu are drept de joc la "U" Cluj.

 

Comenteaza