Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de un jucător transferat la începutul sezonului

Universitatea Cluj a anunțat despărțirea de un jucător transferat la începutul sezonului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Trupa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la serviciile unui fotbalist din compartimentul defensiv.

Ajuns la Cluj-Napoca în perioada de mercato din vară, Radoslav Dimitrov a dezamăgit profund în meciurile pe care le-a jucat în alb și negru. Fundașul bulgar a fost titluar de drept în mandatul lui Toni Petrea, chiar dacă jocul său era sub așteptări.

După sosirea lui Ioan Ovidiu Sabău, apărătorul dreapta a prins minute doar la meciul cu Hermannstadt din Superligă și în partida din Cupa României cu Ceahlăul Piatra Neamț, pentru ca mai apoi să dispară complet și de pe foaia de joc.

Într-un anunț publicat miercuri, 11 octombrie, "Șepcile roșii" au anunțat că înțelgerea dintre echipă și jucător a fost reziliată, bulgarul fiind acum liber de contract.

"FC Universitatea Cluj a ajuns, marți, la un acord cu fundasul Radoslav Dimitrov privind rezilierea contractului", a transmis scurt clubul clujean.

În perioada petrecută la Universitatea Cluj, Radoslav Dimitrov a adunat 8 apariții în campionat și Cupa României. Dorinel Oancea, Andrei Peteleu, dar și Alex Chipciu sunt soluțiile pe care Ioan Ovidiu Sabău le mai are la dispoziție pentru poziția de fundaș dreapta. 

Comenteaza