Foto Universitatea Cluj a lansat abonamentele pentru noul sezon. Care e regulamentul campaniei

Universitatea Cluj a lansat abonamentele pentru noul sezon. Care e regulamentul campaniei
| Foto: FC Universitatea Cluj

Abonamentele vor fi valabile atât pentru jocurile de pe teren propriu din Superligă, cât și pentru cele din Cupa României.

Universitatea Cluj a dat startul campaniei de abonamente pentru sezonul 2024-2025. Clubul a pregătit două strategii, prima este "Locul tău pe stadion. Pe viață", care se desfășoară în perioada 5-16 iunie și mai apoi campania generală, care se finalizează în 31 august 2024.

"Locul tău pe stadion. Pe viață" se adresază exclusiv celor care au avut un abonament pentru sezonul 2023/2024 şi le oferă acestora posibilitatea de a-şi păstra locul în stadion pentru noul sezon.

Abonaţii din sezonul 2023/2024 care și-au achiziționat online abonamentul vor primi pe mailul pe care l-au furnizat în timpul procedurii de abonare din sezonul anterior un link personalizat prin intermediul căruia își vor putea confirma locul în stadion și vor putea plăti noul abonament, cu posibilitatea de a primi acasă cardul de abonament sau să îl ridice de la magazinul de la Cluj Arena sau standul din Iulius Mall. Link-ul este valabil până în 16 iunie 2024 (ora 22:00).

Abonaţii din sezonul trecut care şi-au făcut abonament offline, la standul din Iulius Mall sau la magazinul de la Cluj Arena, sunt aşteptaţi în oricare dintre cele două locaţii, în perioada 5 iunie 2024 (ora 10:00) - 16 iunie 2024 (22:00), pentru a-şi reînnoi abonamentul, având asupra lor cartea de identitate şi vechiul abonament. După efectuarea plății, abonații vor primi un voucher cu care își vor putea ridica, începând cu data de 17 iunie, cardul de abonament din aceeași locație în care au plasat comanda.

De asemenea, Universitatea Cluj a publicat și prețurile abonamentelor pentru stagiunea 2024-2025. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul clubului.

Universitatea Cluj a lansat abonamentele pentru noul sezon. Care e regulamentul campaniei

Comenteaza