Universitatea Cluj are parte de un nou meci de foc

Universitatea Cluj are parte de un nou meci de foc
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" se duelează astăzi cu FC Botoșani, echipă de care îi despart 6 puncte în clasamentul Superligii.

După ce au pierdut două puncte la ultima fază a meciului contra Chindiei Târgoviște, clujenii revin acasă și au parte de o nouă întâlnire cu o formație ce are șanse mari să joace în play-out. FC Botoșani a început bine anul, cu trei victorii, însă mai apoi s-a stins, a pierdut cu UTA și a remizat cu Sepsi OSK.

Istoricul confruntărilor dintre cele două formații în prima ligă începe în 2013, când "U" Cluj și FC Botoșani remizau, scor 1-1. În următoarele patru dueluri, fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

În ceea ce privește confruntarea dintre cei doi tehnicieni, Ioan Ovidiu Sabău și Flavius Stoican se întâlnesc pentru prima dată din postura de adversari. Totuși, antrenorul trupei din Moldova a mai întâlnit "U" Cluj în campionat, înregistrând două victorii și o înfrângere.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Botoșani se va disputa astăzi, de la 17:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Botoșani!

Comenteaza