Universitatea Cluj, "coșmarul" FCSB-ului în ultimii ani. Care e palmaresul întâlnirilor recente

Universitatea Cluj, "coșmarul" FCSB-ului în ultimii ani. Care e palmaresul întâlnirilor recente
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două formații se întâlnesc în prima etapă a noului sezon din Superliga României.

De la revenirea Universității Cluj pe prima scenă a fotbalului românesc, "studenții" sunt neînvinși împotriva FCSB-ului, echipa care a devenit campioană la finalul stagiunii precedente. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Cele două se întâlnesc din nou sâmbătă, în prima etapă a sezonului regulat din Superligă, iar echipa clujeană speră să repete evoluțiile și rezultatele bune din ultimele meciuri împotriva trupei din capitală.

În iulie 2022, cu o echipă formată în mare parte din cei care au reușit promovarea, Universitatea Cluj remiza împotriva FCSB-ului, scor 1-1, în urma reușitelor semnate de Adrian Bălan și Florin Tănase. La retur, "studenții" câștigau cu 2-1 pe Cluj Arena, grație golurilor marcate de Thiam și Filip. Pentru bucureșteni puncta Cordea.

Sezonul trecut a adus un nou meci bun al "Șepcilor roșii" în capitală. Dawa deschidea scorul repede, Nistor egala, iar Șut își ducea echipa în avantaj până la pauză. Clujenii au continuat să lupte, iar pe final, Mitrea a marcat pentru 2-2. Returul s-a încheiat cu o remiză albă, după ce Dan Nistor a ratat un penalty în startul meciului.

Așadar, de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, Universitatea Cluj e neînvinsă în fața actualei campioane. Rămâne de văzut dacă "studenții" își vor păstra seria pozitivă și după partida programată sâmbătă, 13 iulie, de la 22:00. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

Comenteaza