Universitatea Cluj evoluează astăzi pe teren propriu contra liderului din Superligă

Universitatea Cluj evoluează astăzi pe teren propriu contra liderului din Superligă
| Foto: FC Universitatea Cluj

"Studenții" primesc vizita celei mai în formă echipe din campionatul, Farul Constanța.

După două succese consecutive, Universitatea Cluj are parte de un duel de foc, împotriva liderului din Superligă. Pe Cluj Arena sosește Farul Constanța, echipă care nu a mai pierdut de 6 partide. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Trupa de la malul mării are un avantaj moral înaintea jocului, având în vedere rezultatul meciului tur pe care constănțenii l-au câștigat cu 2-0. Totuși, speranțele "studenților" se leagă de parcursul bun pe teren propriu, unde nu au mai fost învinși din luna octombrie .

Un alt avantaj al echipei clujene ar putea fi reprezentat de experiență. "Șepcile roșii" au o medie de vârstă de 26 de ani și două luni, în timp ce Farul Constanța este cea mai tânără formație din Superligă, cu o medie de vârstă de 22 de ani și 8 luni.

La nivelul băncilor tehnice se vor duela Ioan Ovidiu Sabău și Gică Hagi, doi dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut echipa națională. Cei doi foști colegi s-au mai întâlnit o singură dată din postura de tehnicieni, în sezonul 2005-2006, când Gloria Bistrița și Poli Timișoara remizau, scor 1-1.

Partida dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța este programată astăzi, de la 20:00, pe Cluj Arena. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Farul!

Comenteaza