Universitatea Cluj joacă azi în Superligă contra vecinei de clasament Hermanstadt

Universitatea Cluj joacă azi în Superligă contra vecinei de clasament Hermanstadt
| Foto: FC Universitatea Cluj

După succesul cu FC Botoșani "studenții" au parte de un nou meci de foc împotriva unei formații cu care se vor duela și în play-out.

Cu un moral bun în urma victoriei de pe teren propriu din runda precedentă, Universitatea Cluj s-a deplasat la Sibiu, unde va întâlni AFC Hermannstadt. Deși aveau statutul de revelație a Superligii, elevii lui Marius Măldărășanu au început slab anul.

În 2023, sibienii au suferit 4 înfrângeri și au obținut doar două remize în Superligă, cu FC Argeș și UTA, echipe aflate și ele în zona fierbinte a clasamentului.

Jocul de pe noua arenă din Sibiu va reprezenta abia al doilea duel dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt la nivelul primei ligi. Precedentul a fost în turul sezonului regulat, când "Șepcile roșii" s-au impus cu 1-0 grație reușitei lui Marius Briceag.

Duelul va fi unul interesant și prin prisma celor doi tehnicieni, Ioan Ovidiu Sabău și Marius Măldărășanu, care au fost colegi la Rapid şi au contribuit împreună la câştigarea ultimelor două titluri de câtre gruparea giuleşteană (1998-1999, 2002-2003).

Partida dintre Universitatea Cluj și AFC Hermannstadt este programată astăzi, de la 16:00.

Comenteaza