Universitatea Cluj joacă azi la Mediaș cu CS Mioveni

Universitatea Cluj joacă azi la Mediaș cu CS Mioveni
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două formații se întâlnesc într-un duel din zona fierbinte a clasamentului Superligii.

După eșecul usturător de la Craiova, Universitatea Cluj se pregătește de un nou meci departe de casă, chiar dacă are statut de gazdă. "Studenții" vor primi vizita celor de la CS Mioveni, echipă neînvinsă în primele trei runde din 2023.

Speranțele "Șepcilor roșii" la un succes se leagă de evoluția bună din meciurile cu FC Voluntari și cu Rapid, dar și de palmaresul pe care îl au în actuala stagiune din postura de gazdă. Echipa clujeană a pierdut un singur meci din ultimele 9 disputate pe teren propriu, în rest având 4 victorii și 4 remize.

Mai mult, "U" Cluj are un bilanț pozitiv cu CS Mioveni în prima ligă. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 5 ori, de două ori s-au impus ardelenii, un joc a fost câştigat de argeşeni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Prima înfruntare dintre cele două pe prima scenă a fotbalului românesc a avut loc în 2007, când echipă numită pe atunci Dacia Mioveni câștiga cu 1-0, în urma unui autogol al lui Milan Jovanovic. În schimb, cel mai recent duel a fost câștigat tot la limită, însă de clujeni, grație reușitei lui Ely Fernandes.

În plus, Ioan Ovidiu Sabău nu a pierdut niciodată contra formației din Mioveni, în prima ligă. În cele trei meciuri directe, tehnicianul are două victorii și o remiză.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS Mioveni se va disputa astăzi, de la 17:00, la Mediaș. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Mioveni!

Comenteaza