Universitatea Cluj neagă interesul pentru Dulca și Căpușă

Universitatea Cluj neagă interesul pentru Dulca și Căpușă
| Foto: facebook.com/chindiaoficial

Directorul sportiv al formației clujene, Gabi Giurgiu, a vorbit pentru ZIUA de Cluj despre posibilele transferuri ale celor doi jucători ai Chindiei Târgoviște.

Echipa dâmbovițeană a retrogradat după patru sezoane petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc, iar celor mai mulți dintre fotbaliști le-au expirat contractele.

Universitatea Cluj a fost nominalizată printre echipele care ar putea profita de situația acestora, iar GSP scria despre un interes din partea "studenților" pentru Marco Dulca și Tiberi Căpușă.

Gabi Giurgiu, directorul sportiv al echipei clujene, a negat interesul pentru cei doi jucători, însă a recunoscut că există o listă clară a țintelor pentru perioada de mercato din vară.

"Nu este adevărat, nu există nimic oficial în acest sens. Noi am început de ceva vreme să căutăm soluții pentru sezonul următor. Există o listă internă", a declarat Gabi Giurgiu pentru ZIUA de Cluj.

În vârstă de 24 de ani, Marco Dulca a fost crescut de Universitatea Cluj înainte de a pleca la Swansea, evoluând mai apoi pentru Viitorul Constanța și FCSB.

În actualul sezon, în care a îmbrăcat tricoul echipei din capitală, dar și pe cel al Chindiei, mijlocașul a strâns 32 de apariții, în Superligă, Cupa României și UEFA Conference League.

La fel ca și colegul său, Tiberiu Căpușă (25 de ani) nu este străin de Universitatea Cluj pentru care a evoluat, sub formă de împrumut, în stagiunea 2018-2019. Fundașul dreapta a adunat 16 apariții în tricoul alb-negru.

Comenteaza