Universitatea Cluj negociază cu un fundaș central de play-off: "Șansele sunt destul mari să vină la noi"

Universitatea Cluj negociază cu un fundaș central de play-off: "Șansele sunt destul mari să vină la noi"
| Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Radu Constantea, președintele echipei clujene a recunoscut discuțiile pe care clubul le poartă cu un stopper experimentat.

Finalul de sezon aduce și negocieri intense pentru întărirea lotului. Universitatea Cluj nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat deja primele mutări pentru sezonul următor, mijlocașii Dorin Codrea, Ovidiu Popescu și Vadim Rață.

Echipa clujeană caută să consolideze și compartimentul defensiv și negociază sosirea unui fotbalist din play-off. Președintele clubului a dezvăluit că "U" se află în discuții cu Iulian Cristea, fundașul ce s-a despărțit recent de Rapid.

"Suntem în discuții cu Iulian Cristea. Să vedem, în zilele următoare, dacă vom ajunge la un numitor comun, din punct de vedere al clauzelor pe care le discutăm. Șansele sunt destul de bune, destul de mari să vină la noi", a spus Radu Constantea pentru playsport.ro.

În vârstă de 29 de ani, Iulian Cristea a mai jucat de-a lungul carierei pentru Gaz Metan Mediaș, Metalurgistul Cugir și FCSB. Fundașul central a strâns 221 de meciuri în prima ligă, iar singurul trofeu din palmaresul său este o Cupă a României în 2020.

Comenteaza