Universitatea Cluj și UTA și-au împărțit punctele. Remiză fără goluri la Arad

Universitatea Cluj și UTA și-au împărțit punctele. Remiză fără goluri la Arad
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a obținut doar un egal, scor 0-0, în runda cu numărul 3 a sezonului regulat.

Încă de la început, clujenii au pus stăpânire pe balon și au încercat să ajungă cât mai rapid în apropierea careului advers. Misiunea s-a dovedit a fi una mai complicată decât părea, arădenii fiind bine organizați în propria treime. Astfel, prima situație importantă a venit abia la jumătatea reprizei, când Bic a trimis pe lângă din marginea careului (22).

După momente bune ale gazdelor, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au preluat din nou inițiativa, iar Conte a salvat în fața lui Tchassem la una dintre ultimele faze ale reprizei. Așadar, scorul pauzei la Arad a fost 0-0.

Actul secund a început cu o mare ocazie a gazdelor, dar Cristea a reușit să scoată de pe linia porții (46). Universitatea Cluj a continuat să aibă posesia, iar UTA ocaziile, Fabry fiind și el lăsat să șuteze din interiorul careului (65). Chiar și după ce Ioan Ovidiu Sabău a făcut primele schimbări, "studenții" au fost lipsiți de soluții în ultimii 25 de metri și au încercat mai mult execuții de la distanță.

În ultimele minute, arădenii au făcut pasul înapoi, în timp ce clujenii au forțat timid marcarea golului. În cele din urmă, tabela a rămas exact ca la începutul partidei, iar ambele formații au fost nevoite să se mulțumească cu câte un punct din acest duel.

Comenteaza