Unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului, asaltat cu oferte. Fotbalistul și-a prelungit recent contractul

Unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului, asaltat cu oferte. Fotbalistul și-a prelungit recent contractul
| Foto: facebook.com/cfr1907

Patronul formației din Gruia, Nelu Varga, a recunoscut că mai multe cluburi se interesează de serviciile unuia dintre titularii lui Petrescu.

CFR Cluj l-a pierdut în cursul verii pe Philip Otele și este aproape să rămână și fără Karlo Muhar, chiar dacă transferul croatului a intrat în impas. Mai mult, se pare că un alt titular al echipei pregătite de Dan Petrescu este asaltat cu oferte.

Nelu Varga, patronul clubului din Gruia, a anunțat că mai multe cluburi îl doresc pe Răzvan Sava, portarul în vârstă de 22 de ani, care și-a prelungit recent contractul până în 2027

"Este adevărat, sunt oferte pentru Răzvan Sava. Vom discuta acest subiect în cadrul clubului. Noi suntem deschişi posibilităţii ca el să plece în cazul unei oferte care să mulțumească pe toată lumea. Vom căuta soluţii să aducem şi un alt portar", a spus Varga pentru sportpesurse.ro.

Sosit în ianuarie 2022 în Gruia, Sava a jucat în 52 de meciuri pentru CFR Cluj, este titularul reprezentativei U21 a României și a făcut parte din lotul lărgit al echipei de seniori pentru EURO 2024.

Comenteaza