Foto Unul dintre golgheterii Unirii Dej a fost transferat de o nou-promovată în Superligă

Unul dintre golgheterii Unirii Dej a fost transferat de o nou-promovată în Superligă
| Foto: Oțelul Galați

Revelația Ligii a 2-a și-a pierdut unul dintre cei mai importanți marcatori din stagiunea ce tocmai s-a încheiat.

După plecarea antrenorului Dragoș Militaru, Unirea Dej a rămas și fără unul dintre golgheteri. Alex Pop a fost transferat de Oțelul Galați și prezentat deja oficial de noua sa echipă.

"Clubul nostru și-a asigurat serviciile jucătorului Alexandru Pop, atacant ce a evoluat în sezonul trecut pentru Unirea Dej, acesta fiind unul dintre cei mai constanți și promițători fotbaliști din eșalonul secund.

Titular în toate cele 29 de meciuri disputate în ultimul sezon al Ligii 2, Pop, care poate evolua atât ca vârf central, dar și pe cele două benzi, a marcat de 9 ori și a oferit alte trei pase de gol.

Născut în urmă cu 23 de ani în Argentina, la Buenos Aires, noua achiziție a echipei noastre a jucat 90 de meciuri la Liga 2, pentru Universitatea Cluj și Unirea Dej, înscriind de 23 de ori. De asemenea, Pop a evoluat și pentru naționalele de tineret ale României (U19, U18 și U17).

El are în palmares un titlu de campion național U18, obținut în 2018, pe când făcea parte din echipa celor de la Viitorul, acolo unde a petrecut trei ani, evoluând și în UEFA Youth League", a transmis clubul gălățean.

Alex Pop Oțelul Galați

foto: Oțelul Galați

Comenteaza