Unul dintre jucătorii importanți ai campioanei e dorit în Serie A. Anunțul oficialilor din Gruia

Unul dintre jucătorii importanți ai campioanei e dorit în Serie A. Anunțul oficialilor din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a dezvăluit că unul dintre cei mai buni "feroviari" este pe lista unor formații importante.

După ce a avut evoluții impresionante în prima jumătate de sezon petrecută alături de echipa clujeană, Simone Scuffet a început să atragă atenția cluburilor din Italia.

Cristi Balaj a dezvăluit că portarul e dorit de formații importante și a dat de înțeles că ar fi vorba de echipe din Serie A.

"Avem un portar excelent, Scuffet este urmărit de cluburi importante din Italia. Se știa despre el în Italia, a fost și la națională, una dintre alternativele lui Buffon.

Jucând la noi, cu rezultate foarte bune, este urmărit. Nu dau nume, atât timp cât nu există oferte clare și nu sunt parafate transferurile, nu discut despre ele. Oricare dintre jucătorii pe care-i avem pot pleca", a spus Balaj pentru Fanatik.

În vârstă de 26 de ani, Scuffet a ajuns la CFR Cluj din Cipru, de la APOEL Nicosia. Jucătorul a fost crescut de Udinese și a mai jucat în Italia pentru Como și Spezia și în Turcia pentru Kasimpașa.

Goalkeeper-ul a jucat pentru selecționatele de tineret ale Italiei de la U17 la U21 și a stat pe bancă de două ori la meciurile echipei de seniori, titulari fiind Gianluigi Donnarumma, respectiv Gianluigi Buffon.

Comenteaza