Vacanţă până pe 10 ianuarie pentru „studenţi"

Vacanţă până pe 10 ianuarie pentru „studenţi
Fotbaliştii antrenaţi de Mihai Teja au intrat în începând de azi în vacanţă. „Studenţii" vor reveni la pregătiri în jurul datei de 10 ianuarie, urmând ca în prima săptămână de după reunire antrenamentele să se desfăşoare la Cluj.

În principiu, clujenii vor pleca într-un cantonament de trei săptămâni în Antalya unde sunt programate şase sau şapte partide amicale. Vlad Munteanu, administratorul special al clubului, spune, însă, că programul nu e încă definitiv. „Încă mai lucrăm la câteva aspecte. În principiu am stabilit datele, dar nu pot să comunic nimic oficial până când nu e sută la sută decis. Suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri pentru organizarea cantonamentului", a spus Munteanu. Acesta a admis că echipa ar putea întâlni în stagiul din Antalya adversari din 2.Bundesliga, eşalonul al doilea din Germania. „Intenţia mea e să avem meciuri cât mai dificile. Ar fi ideal dacă am reuşi să perfectăm amicale contra] unor echipe din Germania, prima sau a doua ligă. E dificil, însă, pentru că ei, în stilul binecunoscut, şi-au stabilit programul de mai multă vreme", a mai spus fostul fotbalist de la Energie Cottbus.

Startul returului e programat pe 22 februarie, însă „U" va intra mai repede în competiţie, urmând să dispute restanţa cu Steaua Bucureşti. Meciul din „Ghencea" se va juca, cel mai probabil, pe 19 februarie.

Etichete
Comenteaza