Valentin Ţicu, convocat de urgență la națională după accidentarea căpitanului de la CFR Cluj

Valentin Ţicu, convocat de urgență la națională după accidentarea căpitanului de la CFR Cluj
| Foto: frf.ro

După ce Mario Camora a ieșit accidentat în prima repriză a meciului dintre Kosovo și România, fundaşul stânga Valentin Ţicu, de la Petrolul Ploieşti, a fost convocat de urgenţă la echipa naţională de fotbal a României.

„Având în vedere că trei fundaşi laterali acuză probleme medicale, Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ, iar şansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveţia sunt minime, selecţionerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa naţională pe Valentin Ţicu'', a precizat Federaţia Română de Fotbal, sâmbătă seara, pe site-ul său.

Ţicu (22 de ani) se afla în cantonamentul naţionalei Under-21 care se pregăteşte la Mogoşoaia pentru Campionatul European de tineret ce va avea loc în România şi Georgia.

Fundaşul Petrolului se va alătura lotului primei reprezentative, duminică, la Zurich, acolo unde vor ajunge şi tricolorii, în jurul prânzului.

România a remizat cu Kosovo (0-0), vineri seara, la Prishtina, iar luni va întâlni Elveţia în Grupa I a preliminariilor EURO 2024 (Swissporarena - Lucerna, ora 21:45).

Comenteaza