Van Persie, nemulţumit după meciul de la Cluj

Van Persie, nemulţumit după meciul de la Cluj
Atacantul echipei Manchester United, Robin van Persie, care a marcat ambele goluri ale englezilor în meciul cu CFR Cluj este nemulţumit de un aspect important din jocul său.

Deşi a înscris în actualul sezon 7 goluri în 8 meciuri la Manchester United, van Persie şi-ar dori să ofere şi pase decisive mai multe.

"Mi-aş dori să dau mai multe pase decisive. Am şapte goluri, dar cum am mai spus-o, pentru mine nu contează doar golurile. Desigur contează să câştigi, dar îmi doresc să dau mai multe pase de gol. Până acum am dat doar una şi vreu să îmbunătăţesc acest lucru. Sunt într-o formă bună, dar întotdeauna este loc de mai bine", a precizat Robin van Persie, citat pe site-ul oficial al echipei Manchester United.

Referitor la cel de-al doilea gol din meciul cu CFR, atacantul a menţionat că trebuie să-l revadă însă că un rol foarte important l-a avut Rooney, care i-a oferit pasa decisivă. "Trebuie să-i mulţumesc lui Wayne, pentru că nu toată lumea poate da o astfel de pasă".

Manchester United a învins marţi seară CFR Cluj cu scorul de 2-1. Ambele goluri ale echipei engleze au fost marcate de Robin van Parsie, în timp ce pentru clujeni a înscris Kapetanos.

 

Comenteaza