Varianta surpriză pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Un nume mare se află pe lista CFR-ului

Varianta surpriză pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Un nume mare se află pe lista CFR-ului
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul din Gruia ar putea fi schimbat la finalul sezonului cu un fost selecționer al României.

Zvonurile conform cărora Dan Petrescu ar putea părăsi formația “feroviară” la finalul sezonului par să prindă contur din ce în ce mai mult. Tehnicianul echipei clujene este dat ca și plecat în China. După ce s-a vorbit despre interesul CFR-ului pentru Edi Iordănescu sau Marius Șumudică, acum pe lista conducătorilor din Gruia a apărut un nume surpriză.

Jurnalistul Dumitru Graur susține că Ladislau Boloni va fi cel care îl va înlocui pe Dan Petrescu pe banca “feroviarilor”. “O spun în premieră. Duminică seara, când m-am întors dintr-o deplasare de la Bruxelles, în acelaşi avion, am călătorit cu Ladislau Boloni. Venea la Bucureşti, avea o întâlnire a doua zi, n-am intrat în detalii, nu am vrut să par insistent. Cel mai probabil, va ajunge la CFR Cluj. E posibil să se întâmple asta. Eu cred că va veni în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj”, a spus Graur pentru Telekom Sport.

În acest moment, Boloni antrenează echipa belgiană Royal Antwerp, cu care a terminat pe locul 8 în campionat și s-a luptat pentru cupele europene. De-a lungul carierei, fostul internaționat a mai antrenat Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, RC Lens, PAOK Salonic, Al Khor, Al- Ittihad, dar și echipa națională a României.

Sub comanda lui Dan Petrescu, CFR a revenit în lupta pentru titlu. Clujenii ocupă primul loc în Liga 1, cu 47 de puncte, unul mai mult decât FCSB. În ultima etapă de campionat “feroviarii” întâlnesc Viitorul Constanța, pe teren propriu, în timp ce roș-albaștrii vor juca împotriva Astrei. Cele două partide se vor disputa duminică, 20 mai, de la 20:45.

Comenteaza